Verjaardag - Afrika Museum
Vaste activiteit

Vier je verjaardag in het Afrika Museum

Vier een werelds feestje in het Afrika Museum!

Binnenkort jarig? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een kinderfeestje in het museum!

Je kunt kiezen uit twee soorten feesten: een vrolijk muziekfeest of een kookfeest. Om het feest compleet te maken, mag je jouw feestgezelschap voor of na het programma trakteren op frietjes en limonade.

MuziekFeest

Bij het muziekfeest maak je een muzikaal spektakel van je verjaardag en kom je er achter dat er allerlei manieren zijn om muziek te maken.

KookFeest

Bij hetkookfeest maak je samen een feestelijke Marokkaanse theetafel, compleet met zoete muntthee en lekkere hapjes als baghrir en harsha. Zodra alles op tafel staat eet je het natuurlijk ook samen op.

MuziekFeest

• Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  • Duur: 1 uur.
  • Kosten: € 80,- voor maximaal 10 kinderen.
  • Voor volwassenen wordt het reguliere entreetarief berekend. Museumjaarkaart geldig.
  • Verjaardagsfeestjes kunnen niet in combinatie met kortingsacties geboekt worden.

KookFeest:

• Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  • Duur: 2 uur.
  • Kosten: € 100,- voor maximaal 10 kinderen

Wat krijg je?

• Toegang en bezoek aan het museum voor de hele dag.
  • Verjaardagprogramma (persoonlijke ontvangst, workshop , limonade en frietjes of Marokkaanse theetafel)
  • Een geluk amulet voor elk kind (kaurischelp).
  • Een cadeautje voor de jarige.

Dagen en tijden

Doordeweeks en in het weekend op aanvraag via reserveren@afrikamuseum.nl of bel van maandag t/m vrijdag 088-0042900.