Wat een beestenboel - Afrika Museum
Vaste activiteit

Speurtocht - Wat een beestenboel (3 t/m 6 jaar)

Er is van alles te doen voor kinderen in het Afrika Museum!

Het Afrika Museum biedt verschillende programma's voor kinderen, zoals Wat een beestenboel!

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar in het Afrika Museum is het een echte beestenboel! In het hele museum wemelt het van de dieren, en die weten zich soms goed te verstoppen. In deze speurtocht gaan kinderen samen met hun ouders en een grote knuffelolifant, -slang of -krokodil op zoek naar de dieren in het Binnenmuseum. De knuffel wijst de weg langs allerlei schilderijen, beelden en andere kunstvoorwerpen. Als in een levensgroot memoryspel zoeken de kinderen de dieren in de objecten bij de dieren op de kaartjes die de knuffel bij zich draagt. Een actieve tour door het museum die jonge kinderen vertrouwd maakt met het kijken naar kunst. Deelname aan deze speurtocht is kosteloos.