Rondleiding
Tot en met 7 september 2020

Boek een privé Voor rondleiding

Boek een privé rondleiding door het Afrika Museum

Een uur lang een rondleider voor jezelf…  Een unieke kans om in alle rust met een van onze rondleiders op pad te gaan. Laat je meenemen langs collectiestukken en woonerven en vraag de rondleider het hemd van het lijf! Als museum willen we aanzetten tot een dialoog. Bij de tentoonstellingen en objecten horen menselijke verhalen die gehoord en besproken mogen worden. Onze rondleiders zijn hier uitstekende gesprekspartners voor!

Voor een privé rondleiding kun je kiezen uit de volgende opties:

• Een interactieve tour door het hele museum, van binnen naar buiten. Dus voor ieder wat wils, ook geschikt voor gezinnen (va. 6 jaar).
  • Een rondleiding door de nieuwe vaste presentatie: Inspirerend Afrika.
  • Een rondleiding door de nieuwe tentoonstelling: Door de lens van, een samenwerking met World Press Photo.

Reserveer een privé rondleiding op de volgende manier:

• Reserveer de rondleiding én de entreetickets via: reserveren@afrikamuseum.nl.
  • Reserveren kan alleen minimaal 2 weken van te voren. Met vermelding van naam, telefoonnummer, adres, mailadres, aantal personen en gewenste datum en tijd.
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail.
  • Je betaalt € 50,- voor een tour van een uur (excl. entree museum en parkeren). De betaling wordt op de dag van het museumbezoek aan de kassa voldaan (graag pin of contactloos).

Verder belangrijke informatie:

• Een privé rondleiding is een rondleiding exclusief voor één of twee personen of voor één huishouden woonachtig op hetzelfde adres (maximaal 7 personen).
  • Te reserveren tot en met 7 september 2020 (op basis van beschikbare plaatsen binnen het tijdslot).
  • De rondleidingen vinden plaats van 10:00 uur – 17:00 uur van maandag tot en met zondag (op basis van beschikbare plaatsen en rondleiders).
  • Lees voorafgaand aan het bezoek de geldende richtlijnen en voorwaarden.
  • Je kunt schriftelijk tot twee weken voor de bezoekdatum kosteloos annuleren of wijzigingen doorgeven via reserveren@afrikamuseum.nl. Daarna zijn we genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen.

Ontdek meer

Afrika Inspireert

Inspirerend Afrika

Groots, actueel, kritisch, trendy, revolutionair, arty, krachtig, inspirerend. Dat, en nog zoveel meer, is Afrika!
WPP - Khadija Farah
Tijdens de zomervakantie iedere dag open!

World Press Photo: Door de lens van

Hedendaagse fotografen uit Afrika presenteren hun werk in nieuwe expositie: Door de lens van
Museumpark vanuit de lucht

Museumpark