Wereldverhalen

Wereldverhalen | Het online museum

Van een blik op onze topstukken tot een kijkje behind the scenes

Onze omvangrijke collectie van maar liefst 450.000 objecten herbergt vele verhalen uit verschillende culturen. In Wereldverhalen lees je een aantal van deze bijzondere verhalen. Ook komen onze bevlogen medewerkers aan bod die je wegwijs maken in hun wereld; van de Pacific tot de Amazone.

Een quick scan door onze topstukken kan ook! In Behind the scenes neem je een kijkje in een aantal restauratieprojecten. Deel jouw verzameling met ons middels #mijnmuseum.

Voor onze toekomstige tentoonstellingen zijn wij op zoek naar jouw mening; wat was jouw mooiste cadeau en welke wilde je zo in de prullenbak gooien? Heb jij wel eens een bad hair day..? Denk met ons mee!

Mijn Museum
Gebruik #mijnmuseum

Deel jouw museum

Behind the scenes
Neem een kijkje achter de schermen

Behind the scenes

Bekijk de collectie online

In onze museumzalen kunnen wij helaas maar een klein deel van die voorwerpen tonen. Gelukkig betekent dat niet dat de rest van onze collectie niet zichtbaar is. Op onze collectiesite is het overgrote deel van onze collectie te zien.

Collectie
Leer de collectie kennen