Afrika Museum

Tickets

Wij verheugen ons erop je weer in het museum te mogen ontvangen. Natuurlijk hebben we de nodige maatregelen genomen om je bezoek zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Hier lees je ons bezoekersprotocol.

Per 1 juli zijn de maatregelen weer wat versoepeld en daar zijn wij blij mee. Wel zijn er nog steeds tijdslots met een maximum capaciteit, maar is online reserveren niet verplicht. Ons advies is als volgt

  • Wij raden aan om je ticket vooraf te reserveren. Is het gewenste tijdslot niet meer beschikbaar? Bel dan even naar het museum. Er komen regelmatig weer plekken vrij, wat dan niet direct in de online beschikbaarheid verwerkt is.
  • Dit geldt voor iedereen, ook als Museumkaarthouders of bij het gebruik van andere kortingspassen.
  • Per dag en per kwartier is er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor inloop.
  • We houden rekening met een verblijfsduur van gemiddeld twee uur

Een heerlijke picknick lunch in het ruime Museumpark? Op deze pagina kun je een picknickmand bestellen, die dan voor je klaarstaat bij het museumbezoek.

Tijdens de zomervakantie is het museum zeven dagen per week geopend. Wil je deelnemen aan het populaire Doolhofspel, dan adviseren we vroeg te komen. Inschrijven hiervoor kan gratis bij de entreebalie.

:host { --enviso-primary-color:#8b86d9; --enviso-secondary-color: #8b86d9; font-family: 'Montserrat'; } .enviso-ticket-item-wrapper { height: 6em; } enviso-ticket-item:nth-child(7){ display: none !important; } enviso-ticket-item:nth-child(5){ display: none !important; } enviso-ticket-item:nth-child(3){ display: none !important; }