Plan je bezoek - Afrika Museum

Plan je bezoek

We zijn open!

We kijken er naar uit je in het museum te ontvangen. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je museumbezoek zo prettig mogelijk verloopt. Meer informatie over het bezoekersprotocol vind je hier en hier kun je tickets reserveren.

• Het tonen van een corona-toegangsbewijs is voor de entree van het museum niet noodzakelijk, maar wel voor toegang tot het museumcafé en voor toegang tot bepaalde evenementen (zoals lezingen) in het museum. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.
Openingstijden en prijzen - Afrika Museum

Openingstijden en prijzen

Welkom in het museum!
Adres en route - Afrika Museum

Adres en bereikbaarheid

Wij zijn prima bereikbaar met auto en fiets.
Online tickets - Afrika Museum

Koop je tickets online

Plan je museumbezoek en koop alvast je toegangskaarten online!
Toegankelijkheid - Afrika Museum

Toegankelijkheid

Het Afrika Museum is er voor iedereen.
Restaurant en winkel

Eten & shoppen

Combineer je museumbezoek met een drankje, lunch of borrel in het museumcafé of kom shoppen in de museumwinkel.
Veelgestelde vragen - Afrika Museum

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.