Plan je bezoek - Afrika Museum

Plan je bezoek

Gesloten tot en met 6 april 2020

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus sluit het Afrika Museum de deuren voor het publiek tot en met 6 april 2020. De sluiting is buitengewoon vervelend voor onze bezoekers. Voor iedereen geldt dat zij volgende maand weer van harte welkom zijn in ons museum!

Ontdek het Afrika Museum in 1 minuut

In ons museum kun je terecht voor vaste en tijdelijke tentoonstellingen, evenementen, onderwijsprogramma's en nog veel meer. Bekijk de video en ontdek het zelf.

Openingstijden en prijzen - Afrika Museum

Openingstijden en prijzen

Het Afrika Museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Adres en route - Afrika Museum

Adres en bereikbaarheid

Wij zijn prima bereikbaar met auto en fiets. Ook stopt er een bus voor de ingang van het museum.
Veelgestelde vragen - Afrika Museum

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Online tickets - Afrika Museum

Koop je tickets online

Plan je museumbezoek en koop alvast je toegangskaarten online!
Restaurant en winkel

Eten & shoppen

Combineer je museumbezoek met een drankje, lunch of borrel in restaurant de Kalebas of kom shoppen in de museumwinkel.
Toegankelijkheid - Afrika Museum

Toegankelijkheid

Het Afrika Museum is er voor iedereen.