Plan je bezoek - Afrika Museum

Plan je bezoek

Welkom in het museum!

We kijken er naar uit je te ontvangen. Houd er rekening mee dat het dragen van een mondkapje in het museum verplicht is en dat een bezoek alleen mogelijk is met een coronatoegangsbewijs (CTB). Iedere bezoeker vanaf 13 jaar moet een CTB en een identiteitsbewijs tonen voor toegang.

Meer informatie over het bezoekersprotocol vind je hier en hier kun je tickets reserveren.

Openingstijden en prijzen - Afrika Museum

Openingstijden en prijzen

Het museum is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Adres en route - Afrika Museum

Adres en bereikbaarheid

Wij zijn prima bereikbaar met auto en fiets.
Online tickets - Afrika Museum

Koop je tickets online

Plan je museumbezoek en koop alvast je toegangskaarten online!
Toegankelijkheid - Afrika Museum

Toegankelijkheid

Het Afrika Museum is er voor iedereen.
Restaurant en winkel

Eten & shoppen

Combineer je museumbezoek met een drankje, lunch of borrel in het museumcafé of kom shoppen in de museumwinkel.
Veelgestelde vragen - Afrika Museum

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
afrika-museum
We zijn weer open!

Bezoekersprotocol

We zijn weer open!

We verheugen ons erop je in het museum te zien.