Plan je bezoek - Afrika Museum

Plan je bezoek

Per 1 juni 12.00 uur weer open!

Vanaf Tweede Pinksterdag verwelkomen we je graag in het museum. Samen met jou zorgen wij ervoor dat je museumbezoek zo veilig en prettig mogelijk verloopt. Meer informatie over het bezoekersprotocol vind je hier.

Ontdek het Afrika Museum in 1 minuut

In ons museum kun je terecht voor vaste en tijdelijke tentoonstellingen, evenementen, onderwijsprogramma's en nog veel meer. Bekijk de video en ontdek het zelf.

Openingstijden en prijzen - Afrika Museum

Openingstijden en prijzen

Het Afrika Museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Adres en route - Afrika Museum

Adres en bereikbaarheid

Wij zijn prima bereikbaar met auto en fiets. Ook stopt er een bus voor de ingang van het museum.
Veelgestelde vragen - Afrika Museum

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Online tickets - Afrika Museum
We gaan weer open

Koop je tickets online

Plan je museumbezoek en koop alvast je toegangskaarten online!
Restaurant en winkel

Eten & shoppen

Combineer je museumbezoek met een drankje, lunch of borrel in restaurant de Kalebas of kom shoppen in de museumwinkel.
Toegankelijkheid - Afrika Museum

Toegankelijkheid

Het Afrika Museum is er voor iedereen.