Zaalverhuur - Afrika Museum

Zaalverhuur

De ruimten in het Afrika Museum zijn uitermate geschikt voor o.a. vergaderingen, symposia en diners.

Het museum beschikt over een sfeervol auditorium, dat plaats biedt aan max. 150 personen, en een atrium met ruimte voor max. 400 personen. 

Dit in combinatie met een rondleiding of andere activiteit geeft aan uw bijeenkomst een bijzondere meerwaarde. Neem contact op met de afdeling Reserveringen van het museum, telefoon 088 0042 900 voor meer informatie.

    Aantal personen
  m2 carré theater diner feest
atrium 450 100 350 250 400


De combinatie van uw programma met een rondleiding of andere groepsactiviteit in het binnen- of buitenmuseum (zoals een workshop Afrikaanse muziek of Afrikaans koken), geeft uw bijeenkomst een bijzondere meerwaarde. Ook op het gebied van entertainment, zoals Afrikaanse live muziek of een voorstelling Afrikaanse verhalen kunnen wij u van dienst zijn.

Atrium

Het atrium is een grote lichte ruimte van ca. 500 m2 met een glazen overkapping. Het museum gebruikt het atrium als tentoonstellingszaal en ruimte voor evenementen. Bedrijven en instellingen kunnen het atrium huren voor een symposium, informatiemarkt, receptie of bedrijfsfeest.

Vergaderen in een kleine groep

Voor kleinere groepen stelt het museum 3 vergaderruimtes beschikbaar. Hier kan een bijeenkomst plaatsvinden tot 40 personen.

Service en catering

Uiteraard kan uw bijeenkomst uitgebreid worden met catering. In de organisatie van groepsbijeenkomsten en partijen werkt het Afrika Museum samen met PURA Catering en LaVie Catering. Samen verzorgen we een exclusief programma voor uw groep, bedrijf of instelling.
 


Op alle aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.