Plan je bezoek - Afrika Museum

Plan je bezoek

Bezoek het Afrika Museum Berg en Dal (Nijmegen) dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur.

Tijdens de schoolvakanties zijn we ook op maandag geopend.

Let op: werkzaamheden
In verband met werkzaamheden aan de Waalbrug en de A325, de toegangsweg tussen Arnhem en Nijmegen, zijn er enorme vertragingen. Wij adviseren via de A73 Nijmegen in en uit te rijden. De hinder duurt zeker tot eind 2019. Meer informatie: https://www.nijmegen.nl/nieuws/nieuwsdossiers/dossier-nijmegen-goed-op-weg/renovatie-waalbrug/

Ontdek het Afrika Museum in 1 minuut

In ons museum kun je terecht voor vaste en tijdelijke tentoonstellingen, evenementen, onderwijsprogramma's en nog veel meer. Bekijk de video en ontdek het zelf.

Openingstijden en prijzen - Afrika Museum

Openingstijden en prijzen

Het Afrika Museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 - 17.00 uur.
Adres en route - Afrika Museum

Adres en bereikbaarheid

Wij zijn prima bereikbaar met auto en fiets. Er is geen directe busverbinding naar het museum maar Breng flex kan je voor de deur afzetten.
Veelgestelde vragen - Afrika Museum

Veelgestelde vragen

Hoe laat gaan jullie open? Mag ik foto's maken in het museum? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Online tickets - Afrika Museum

Koop je tickets online

Plan je museumbezoek en koop alvast je toegangskaarten online!
Restaurant en winkel

Eten & shoppen

Combineer je museumbezoek met een drankje, lunch of borrel in restaurant de Kalebas of kom shoppen in de museumwinkel.
Toegankelijkheid - Afrika Museum

Toegankelijkheid

Het Afrika Museum is er voor iedereen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief